Sporten met een doel

CLUB-LIFE is geen 'middle of the road' fitnessclub: er zijn inmiddels al voldoende fitnessketens waar vrijblijvend gesport kan worden. Bij CLUB-LIFE staan jij en jouw doel centraal.

Naast goede begeleiding op het gebied van cardio en krachttraining bieden wij ook diverse groepslessen aan van Les Mills,  XCO, Spinning, maar ook freestyle-lessen zoals Beastmode ON, Shape en Fiesta; denk hierbij aan hiphop, streetdance, Latijns-Amerikaans, modern en jazz.

Als lid kan je ten aller tijden een afspraak te maken met één van onze instructeurs. Daarnaast is er bij CLUB-LIFE ook de mogelijkheid om te squashen en kan je gebruik maken van de sauna, stoomcabine en zonnebanken.

Het behalen van jouw doel is ons doel

Wil jij weten wat CLUB-LIFE voor jou kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies. 

In Hengelo is sportschool CLUB-LIFE dé plek voor fitness en groepsfitness. Bij CLUB-LIFE ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om je doel te bereiken. Probeer het zelf met de Gratis Dagpas.