Personal training CLUB-LIFE

Kan je bij het sporten wel wat extra motivatie gebruiken? Of wil je écht het maximale uit je training en jezelf halen? Dan is personal training iets voor jou. Trainen met een personal trainer die precies weet wat jouw doelstellingen zijn en hoe je die het beste kan bereiken. CLUB-LIFE heeft verschillende personal trainers met diverse specialiteiten. Een trainer met een medische achtergrond bijvoorbeeld of ben jij op zoek naar de trainer die jou blijft uitdagen? Bij CLUB-LIFE in Hengelo is er altijd een personal trainer die precies bij jou past.

Heb je moeite met motivatie, of weet je niet zo goed waar te starten? Heb je behoefte aan meer intensieve persoonlijke begeleiding? Bij CLUB-LIFE in Hengelo heb je naast individuele fitness en groepsfitness, ook de mogelijkheid om te starten met personal training.  Maximale aandacht, 1-op-1 begeleiding. 

Personal training eerst een keer ervaren? Dat kan!

Wil jij personal training eens ervaren? Dat kan! Vraag vrijblijvend een proef training aan en wij zullen contact met jou opnemen voor het inplannen voor een training met één van onze trainers. 

 

Fitnesscentrum CLUB-LIFE in Hengelo is dé plek voor individuele fitness en groepsfitness. Je bent verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig zijn om jou je doelstellingen te laten halen. Probeer het zelf met de Gratis Dagpas.

Groepslesrooster

Groepslesrooster

Bij CLUB-LIFE hebben we een groot en gevarieerd aanbod aan groepslessen!

Lees snel meer

Openingstijden CLUB-LIFE

Openingstijden CLUB-LIFE

Bij CLUB-LIFE kan je natuurlijk ook zelf aan de slag om jouw doelen te behalen!

Lees snel meer

GO HARD
OR
GO HOME

CLUB-LIFE is er speciaal om doelen te realiseren en dromen werkelijkheid te laten worden. Wij doen er alles aan, jij ook?!

MEER INFORMATIE >>
Geplaatst op 2022-04-26

Team CLUB-LIFE wenst jullie fijne koningsdag!

Helaas zijn wij gesloten maar we staan donderdag 07:00 uur weer voor jullie k...

Geplaatst op 2022-04-26

Nieuwe roeimachines op de club

Wij hebben nieuwe roeimachines op de club! De RP3s is het trainingsapparaat d...

Geplaatst op 2022-04-26

Onze BRN instructrice heeft afgelopen zondag de halve marathon van Enschede gelopen

Onze BRN instructrice Joyce heeft vandaag de halve marathon van Enschede gelo...