Wij helpen je op weg met de persoonlijke en proffesionele begeleiding

Een gezond, fit en krachtig lichaam. Het begint allemaal met goed in je vel zitten! We helpen je hierbij door persoonlijke en proffesionele begeleiding.  Zodat je komt sporten én blijft sporten. CLUB-LIFE is een sportschool in Hengelo zet zich 100% in om jou te helpen bij het behalen van jou persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. We gaan dan ook graag samen met jou aan de slag om passend plan voor je op te stellen. Bij jouw lidmaatschap zit onze kennis en hulp volledig inbegrepen, zodat jij de allerbeste kans hebt om je doelen te bereiken. 

Samen stellen we jouw fitnessplan op

Omdat alle sporters verschillend van elkaar zorgen wij voor een op maat gemaakt plan voor jou. Iedereen heeft zijn eigen doel, sportervaring, sociale - en werkleven. Door samen gericht te kijken naar de persoonlijke situatie, creëren we een sportprogramma op maat. Dit doen we door een combinatie te maken van een persoonlijk sportplan en onze groepslessen. Door de juiste motivering en begeiding gaan we samen resultaatgericht aan de slag om jouw doelen te behalen! 

 

CLUB-LIFE in Hengelo is dé sportschool voor individuele fitness en groepsfitness. Ontdek de beste begeleiding en de persoonlijk aandacht bij voor het halen van jouw doel. 

 

 

Sportclub CLUB-LIFE in Hengelo is dé plek zowel voor individueel fitness en groepsfitness. Je bent verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig zijn om je doelstellingen te halen. 

Groepslesrooster

Groepslesrooster

Bij CLUB-LIFE hebben we een groot en gevarieerd aanbod aan groepslessen!

Lees snel meer

Personal Training

Personal Training

Onze Personal Trainers staan voor je klaar om je te helpen naar dat ene doel...

Lees snel meer

Openingstijden CLUB-LIFE

Openingstijden CLUB-LIFE

Bij CLUB-LIFE kan je natuurlijk ook zelf aan de slag om jouw doelen te behalen!

Lees snel meer

GO HARD
OR
GO HOME

CLUB-LIFE is er speciaal om doelen te realiseren en dromen werkelijkheid te laten worden. Wij doen er alles aan, jij ook?!

MEER INFORMATIE >>
Geplaatst op 2022-06-27

Vanaf dinsdag lanceren we de nieuwe groepslessen!

Vanaf aankomende dinsdag lanceren we de nieuwe releases van de groepslessen B...

Geplaatst op 2022-06-13

Onze collega Friso 3de & 4de op Special Olympics Twente

Onze collega Friso is afgelopen zondag 3de op de 1500 meter en 4de geworden o...

Geplaatst op 2022-06-07

CLUB-LIFE is moving outdoor!

Het Pinksterweekend brengt GOED NIEUWS!  Vanaf dinsdag 7 juni starten...