Ervaar CLUB-LIFE nu met de Gratis Dagpas

CLUB-LIFE in Hengelo helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om te komen fitnessen met de Gratis Dagpas. Zo ervaar je zelf dat fitness bij CLUB-LUFE bij jou past. 

Professionele begeleiding en een individuele aanpak

Bij CLUB-LIFE ben jij verzekerd van professionele begeleiding en een aanpak op maat zodat jij jouw doel haalt. 

Mirjam (37 jr): "Het was na jaren niet sporten best lastig om die eerste stap te zetten. Bij CLUB-LIFE voelde ik me echter meteen welkom en werd ik uitstekend begeleid. Sporten werd zelfs weer leuk met de unieke groepslessen van CLUB-LIFE! Ik voel me weer fit en heb meer zelfvertrouwen - ik kan sporten bij CLUB-LIFE echt iedereen aanraden."

Stel niet uit, start met fitness met de Gratis Dagpas

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.
Al meer dan 250 mensen gingen jou voor!

 

Sportclub CLUB-LIFE in Hengelo is dé plek zowel voor individueel fitness en groepsfitness. Je bent verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig zijn om je doelstellingen te halen. Probeer het nu met de Gratis Dagpas.

 

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.