Lidmaatschapstest >>

Waar een ander remt geven wij gas, ook in coronatijd’

HENGELO – Club-Life in Hengelo is door de Dutch Fitness Awards uitgeroepen tot beste sportschool van Nederland. Bovendien mag het bedrijf zich de meest gewaardeerde sportschool van Overijssel noemen. Eigenaar Lucièn Hoek uit Tubbergen is trots op de twee awards. Maar bovenal op zijn team.

Gefeliciteerd! Waar heb je de awards aan te danken?

„De Dutch Fitness Awards worden jaarlijks uitgereikt. Dit jaar was het door corona anders. Tijdens de eerste lockdown moesten de sportscholen zelfs sluiten. Dagenlang zaten we te sparren over hoe we daar een creatieve draai aan konden geven. Al snel begonnen we met online lessen. Lesmateriaal leenden we uit. Dat werd enorm gewaardeerd door onze leden. Zij stemden massaal op ons.  We waren al blij dat we bij de laatste vier genomineerden zaten. En dan win je ook nog eens!”

Hoe was de corona aanpak verder?

„Ik kwam op het idee om een grote tent achter het pand te plaatsen met voldoende ruimte voor 1,5 meter afstand tussen de sporters. Van de gemeente Hengelo kreeg ik alle medewerking. De Veiligheidsregio Twente hield ons plan echter tegen omdat de tent 1800 vierkante meter groot was. Later kregen we alsnog goedkeuring. Alle toestellen en groepslesmaterialen verhuisden we naar ons tijdelijke onderkomen dat we Club-Life outdoor gym noemden. De tent huurden we aanvankelijk voor drie maanden maar uiteindelijk maakten we er van 25 mei tot half november gebruik van.”

Wat waren de reacties van de leden toen Club-Life outdoor gym opende?

„Iedereen had een big smile op z’n gezicht bij binnenkomst. Zij waren blij dat ze weer konden sporten. Na de noodgedwongen sluiting op 17 maart konden de leden kiezen om hun abonnement tijdelijk te bevriezen, 50 procent abonnementsgeld betalen of met het gehele contributiebedrag Club-Life te steunen. We zijn door velen in deze moeilijke periode enorm gesteund.”

Wat betekenen de awards voor jou?

„Acht jaar geleden begon ik met Club-Life. En nu zijn we de beste sportschool van Nederland, een bijzondere prestatie. Ik ben supertrots op ons team. Mede dankzij alle medewerkers konden we onze sporters toch mogelijkheden bieden dit jaar. Dit is het grootste compliment dat we konden krijgen.”

De creatieve molen draait op volle toeren, staan er nog meer gepland?

„Zeker. Als een ander remt, geven wij gas, ook in coronatijd. We blijven investeren. Onder meer in uitbreiding van de groepslessen en de aanschaf van nieuwe toestellen. Vanaf januari rollen we een nieuw digitaal trainingsconcept uit: de E-gym. Met dit cirkelconcept kan worden getraind op elektronische toestellen die worden afgesteld op lichaamslengte en gewicht. Persoonlijke training, begeleiding en resultaat staan dan nog meer centraal. We hebben altijd nieuwe ideeën, gelukkig.”

https://www.tubantia.nl/tubbergen/fitness-award-tubbergse-sportschoolhouder-lucien-waar-een-ander-remt-geven-wij-gas-ook-in-coronatijd~a7fb91fc/

Groepslesrooster

Groepslesrooster

Bij CLUB-LIFE hebben we een groot en gevarieerd aanbod aan groepslessen!

Lees snel meer

Personal Training

Personal Training

Onze Personal Trainers staan voor je klaar om je te helpen naar dat ene doel...

Lees snel meer

Openingstijden CLUB-LIFE

Openingstijden CLUB-LIFE

Bij CLUB-LIFE kan je natuurlijk ook zelf aan de slag om jouw doelen te behalen!

Lees snel meer

GO HARD
OR
GO HOME

CLUB-LIFE is er speciaal om doelen te realiseren en dromen werkelijkheid te laten worden. Wij doen er alles aan, jij ook?!

MEER INFORMATIE >>
Geplaatst op 2022-06-27

Vanaf dinsdag lanceren we de nieuwe groepslessen!

Vanaf aankomende dinsdag lanceren we de nieuwe releases van de groepslessen B...

Geplaatst op 2022-06-13

Onze collega Friso 3de & 4de op Special Olympics Twente

Onze collega Friso is afgelopen zondag 3de op de 1500 meter en 4de geworden o...

Geplaatst op 2022-06-07

CLUB-LIFE is moving outdoor!

Het Pinksterweekend brengt GOED NIEUWS!  Vanaf dinsdag 7 juni starten...